AG-X plus vetokone

Tuotenumero:
AG-X plus
AG-X plus veto-, puristus- ja taivutuskone
Valmistaja: Shimadzu

Shimadzun AG-X plus on huippumalli vaativaan veto- puristus ja taivutustestaukseen.

Kapasiteetti: 10 kN – 600 kN (tilauksesta mahdollisuus myös aina 2000 kN asti).

Ultranopea 0,2 msek (5 kHz) mittaus havaitsee pienimmätkin voiman vaihtelut hauraiden materiaalien tapauksessa. Mittapisteiden tiheyttä voi säädellä testin aikana tärkeiden alueiden huomioimiseksi ja vertailuja tehdä turvallisesti tuntemattomalla mittausdatalla ilman tarvetta alustaviin testeihin. Testin aikana venymää voi mitata usealla eri venymäanturilla ja lukea PC:ltä jopa 12 kanavaa samaan aikaan.

Koneen käyttö on vaivatonta pelkällä LCD kosketuspaneelilla tai markkinoiden helppokäyttöisimmällä Trapezium X ohjelmistolla PC:n kautta. Pelkkää LCD-ohjauspaneelia käyttäessä on mahdollisuus tallentaa metodit myös USB-muistille ja siirtää tulokset toiselle koneelle tarkempaa analyysiä varten. Koneissa on virransäästötila, joka mahdollistaa jopa 25% energian säästön verrattuna perinteisiin laitteisiin.

Testaamista helpottavat erittäin laadukkaat voima-anturit (load cell), joita tarvitsee vaihtaa harvoin, koska taattu tarkkuus (0,5 tai 1,0 %) on voimassa alueella 1/1000 - 1/1. Tuotevalikoimassa on valmiina paljon erilaisia pidikkeitä (grips) ja mahdollisuus myös käyttää omia sovittimien avulla. Lämpötilakaapit mahdollistavat testauksen myös halutussa lämpötilassa ja ilmankosteudessa.

Pöytämallit: 10kN, HS 5kN, SC 10 kN ja 20/50 kN

Lattiamallit: 20/50 kN, 100 kN, 250/300 kN ja 600 kN

Tyypillisiä sovellusalueita ovat muun muassa muovi, teräs, puu, komposiitit, keraamit, autoteollisuuden osat ja lentokoneiden osat.

Valmistajan sivuille>

Pyydä lisätietoa tästä tuotteesta

Nimi*:
Yritys*:
Puhelinnumero*:
Sähköpostiosoite*:
Viesti:
 

 

REALLY?