Ordior Oy on laboratoriolaitteiden asiantuntija

ORDIOR Oy – LYHYT YRITYSESITTELY

Yritys

Yritys on perustettu 1.8.1992. Tuomme maahan ja myymme useiden kansainvälisesti johtavien laitevalmistajien laboratoriolaitteita, reagensseja ja laboratoriotarvikkeita. Oma huoltohenkilöstömme vastaa kaikkien myymiemme laitteiden huollosta ja varaosapalvelusta. Huhtikuussa 2006 aloitimme toiminnan myös Virossa, jossa toimii tytäryhtiömme Ordior Eesti Oü.
Ordiorilla on vuodesta 1996 lähtien ollut ISO 9000 standardin mukainen sertifioitu laatujärjestelmä. Tytäryhtiömme laatujärjestelmä sertifioitiin vuonna 2007.

Toimitilamme ovat Helsingissä ja lisäksi meillä on toimipisteet Kuopiossa, Oulussa sekä Seinäjoella.

Omistus

Yliopiston Apteekki omistaa Ordiorin osakkeista 89,5 % ja loput 10,5 % omistaa henkilöstöomistajat. Yliopiston Apteekki on Suomen johtava lääkkeiden vähittäismyyjä, jonka konserniliikevaihto 2014 oli noin € 299 mio.

Yliopiston Apteekin Verkkoapteekin sivuille>>

Toiminta-ajatuksemme

Haluamme edistää toimittamillamme ratkaisuilla ja palveluilla kotimaisten elintarvikkeiden tuoteturvallisuutta ja lähiympäristömme suojelua ja näin parantaa ihmisten hyvinvointia. Haluamme olla mukana myös Suomen ja Viron teollisuuden, opetuksen ja tutkimuslaitosten laboratorioissa laadunvarmistuksen ja kehitystyön kumppanina.

Ordiorin tärkeimmät asiakasryhmät ovat elintarvike- sekä kemianteollisuuden, ympäristötekniikan sekä tutkimuslaitosten ja korkeakoulujen tuotekehitys-, tutkimus- ja laadunvalvontalaboratoriot. Teollisuuden in-line prosessimittaukset ovat myös tärkeä toimintamme osa-alue.

Haluamme auttaa asiakkaitamme parhaimpien ratkaisujen löytämisessä ja toteuttamisessa. Otetaan siis yhteinen askel lähemmäksi ratkaisua.
 

Kysy tuotteistamme

Ota yhteyttä ja pyydä asiantuntijaa etsimään teille sopiva ratkaisu.

Voit myös soittaa asiakaspalveluun
020 690 761 (ma-pe 9-15).
 

Siirry lomakkeeseen

Asiakastyytyväisyys

Palveluseuranta 1
-lomakkeella kartoitamme mielipiteitänne toiminnastamme laitemyynnin yhteydessä.

Siirry lomakkeeseen


Palveluseuranta 2
-lomakkeella voitte antaa palautetta hankkimastanne laitteesta sekä toiminnastamme ennen takuuajan umpeutumista. Lähetämme muistutuksen laitteen vastuuhenkilölle n. kuukautta ennen takuuajan päättymistä.

Siirry lomakkeeseen

REALLY?